Kom ut, Kom ut!

”Visa din vackra varelse och låt dig lyftas upp i strålarna som du är, genom din kreativitet. Tiden är kommen att göra anspråk på din frihet” – HEYONE

”Visa din vackra varelse och låt dig lyftas upp i strålarna som du är, genom din kreativitet. Tiden är kommen att göra anspråk på din frihet” – HEYONE

Så inleds boken skreven av den tidigare NASA forskaren Barbara Ann Brennan. Idag är hon inte bara erkänd för sitt jobb hos NASA men också för sin healing skola.

Boken heter ”Healing från det inre ljuset – Den skapande precessen på fjärde nivån”. Den handlar om att lösa blockeringar och därmed frigöra den kreativa potentialen och den fjärde nivåns inverkan på våra relationer och de band som upprätthåller dem.

Vem vill inte gärna liva ett fritt och kreativt liv?

Boken börjar väldigt intressant med att hon jämför sina forskning av jordens energifel med människans. Sätt vi viberera på. Sedan fortsättar hon med att beskriva människans energifält djupt detaljerat.

Boken börjar bli riktig intressant när hon kommer in på blockeringar, hur det skapas, hur vi håller fast vid de och hur de stör olika funktioner, hur man löser upp blockeringar och därmed frigör den kreativa potentialen.

I kapitel 4 skriver hon om ”den onda cirkeln”. Kort sagt hur vi har en gammal blockering som ligger och stör. Hon skriver nått som jag har hört och läst många gångar i olika sammanhang men som ändå får en ny kraft när jag läser det igen. Egots spontana reaktion är ju att jag så gärna vill lämna denna text till någon annan, så andra kan få växa ur sina onda cirklar, fast som alltid med universum så är det ju jag som ska ta läxan till mig.

Hon skriver:” Steg 3 i den onda cirkeln: Om du fortsätter anklaga och ställa krav kommer du att gå vidare in i den hårda smärtan, vilket både är hopplöst och berövar dig din kraft. Du ger ju bort din kreativa energi till den andra personen just då. Därmed har du gjort dig själv kraftkös genom att lämna över din fria vilja och kreativa möjlighet till den andra personen, som du håller ansvarig för ditt liv. Du kanske säger: Åh, nej! Här kommer det igen. Jag visste att det här skulle hända!” Det är därför det är hopplöst. Oavsett hur du anstränger dig för att anklaga den andra personen för hur ditt liv ser ut, hur envist du än kräver att hen ska ge dig det du vill ha, kommer det inte – och kan det inte – fungera. Du känner hur hopplös situationen är. Men det är inte er situation, utan din situation, för det är du som upprätthåller den, inte den andra personen. Du kan inte förändra ditt liv genom att tvinga någon annan att förändras. Det är du som måste ändra dig.”

Är inte det en bra text att ta med sig in i 2019?

Om du sugen på att läsa boken själv så kan du köpa den här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.