En healer i Riksdagen – Valet 2018 är ditt!!

Jag heter Mette H. Johansson, och står som nr. 5 på Liberalernas valsedel till Riksdagen.

Mette H. Johansson

Varför ska väljarna rösta på dig?

Jag är healer och anser att vi alla är en och samma energi. Det kanske är det som skiljer mig mest från andra politiker. En attack på andra blir en attack på mig och är något jag försöker hålla mig ifrån. Jag brinner för folkhälsa, miljö och entreprenörskap.

Presentera dig själv

Jag är ett sprudlande energiknippe som har lämnat 9 år som inköp och logistikchef i 2 producerande företag bakom mig, för att fokusera på politik, hälsofrämjande och människans bästa. Jag är frivillig i Sjöräddningssällskapet, driver eget hälsohus och är politiker.

Din viktigaste politiska frågor

Jag vill jobba extra hårt för:
Sjukvård och Hälsa – Vår mat och dryck måste vara ren. Kemikalier ska inte vara tillåtet i maten. E-ämnen och dold socker ska bort från maten till äldreomsorgen och skolan. Vaccination ska fortsätta vara frivilligt. Jag är inte emot grundtanken i vaccination, men jag är mot allt skräp som tillåts i sprutorna.

Miljö och Klimat – Ny teknik och forskning måste få en kortare väg till allmänheten så vi på bästa sätt kan utvinna energi från sol, vind och vatten och får lättare att återanvända den plast som redan finns idag. Vi ska inte behöva ny produktion av plast.

Invandring och integration – Småföretagen behöver billig arbetskraft. Ungdomar och nyanlända behöver komma i arbete, därför behöver vi att skapa lärlingsplatser.

DÄRFÖR ÄR JAG LIBERAL:
Jag tror på jämlikhet, religionsfrihet och friheten att välja själv.
Jag tror på ett fritt näringsliv.
Jag tror på individens frihet att forma sitt liv.
Jag tror på demokrati, kunskap, utbildning och en stimulerande lärmiljö.
Jag tror på medmänsklighet.

Bor du i Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Orust, Sotenäs, Strömstad, Tanum, Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg eller Åmål så är du välkommen att kryssa nr. 5 Mette H. Johansson på Liberalernas lista.

Här blir du medlem i Liberalerna eller

En kommentar till “En healer i Riksdagen – Valet 2018 är ditt!!”

 1. Game version / Версия игры: Русский клиент игры RU
  Supported OS / Поддерживаемые ОС: Windows 7 | 8 | 8.1 | 10 4]
  Coder / Разработчик: Kiva Evil
  Supported anti-cheats / Поддерживаемые анти-читы: MRAC

  Онлайн оплата (Активация происходит моментально)
  На 1 день – 120 рублей НАЖМИТЕ ЧТОБЫ КУПИТЬ
  На 7 дней – 300 рублей НАЖМИТЕ ЧТОБЫ КУПИТЬ
  На 30 дней – 600 рублей НАЖМИТЕ ЧТОБЫ КУПИТЬ
  Навсегда – 1200 рублей НАЖМИТЕ ЧТОБЫ КУПИТЬ

  Автошот by KIVA – на данный момент это один из самых лучших читов для игры Варфейс, только с самыми необходимыми функциями! Данный софт предназначен для PVP боев и РМ. Но он также отлично подходит для PVE!

  Античит статус:
  – Mrac: Undetected
  Версия игры:
  – Последняя
  Особенности чита:
  – Отсутствуют вылеты / краши / просадки FPS.
  – Работает как в оконном режиме так и в полном.
  Функции чита:
  – Автошот
  – Отдача ]
  – Точность 0]
  – Подсветка мин ключается автоматически]

  Контакты:
  ВК: https://vk.com/finch_hacking
  Telegram: https://t.me/finch_hacking

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *