Följ ditt hjärta och jag ska visa dig vägen!

I förra inlägget skrev jag om hur jag direkt tänkte på ”Följ ditt hjärta och jag ska visa dig vägen” när jag så på tavlan i kyrkan i Warszawa.

Jag har på nått sätt alltid vetat att jag skulle ”hoppa av” den ”vanliga” vägen. När jag läste boken (och sedan såg filmen)  ”Eat, Pray, Love” så kände jag igen den där känslan av frihet. När man inser, att det inte är det värde i matrealistiska tillhörigheter, som man trodde när man drömde om dom.

Samma känsla som när man läser om folk som säljer allt och seglar jorden runt, då väcks en liten ljusglimt av drömmar, hopp och förväntan.

Jag håller på och avslutar 9år som Purchasing and Supply Chain Manager. Jag har varit anställd i 2 stora bolag under den tiden. Jag har cashat in pengar till aktieägare och Private Equity bolag. A Desire 2 inspire är mitt avhopp; det är mitt avslut på en tidsperiod i livet och en öppning av en annan. Jag helt övertygat om, att när jag nu fortsätter att följa mitt hjärta så får jag guddomlig hjälp på vägen. I denna blogg ligger en djup önskan om att inspirera. Gör du redan nått inspirerande så #hashtag #ADTI eller #adesire2inspire så ska jag länka till dig. Jag frågar dig:

Vad drömmar du om, vad finns i ditt hjärta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.