Guds käftsmäll kändes i hela kroppen

För ett år sedan var jag på en tjejweekend i Warszawa. Vi strosade runt i gamla stan, besökte tehus, champagnebar och så självklart det obligatoriska besöket i en kyrka (fast i en annan ordning).

Happiness, fun and love in Warszawa. Best friends.

När vi var i kyrkan såg jag en tavla som var som en käftsmäll direkt från Gud. Jag såg den och kände ett sug i magen. Du vet när det slår till så man tappar andan. Jag såg den och tänkte direkt: ”Följ ditt hjärta och jag ska visa dig vägen”.

Orginal bilden från kyrkan.

Jag tog ett kort och la som bakgrund i mobilen för att vara säker på att jag inte skulle glömma det. Jag har tittat på det många gånger och det har betytt mycket för mig, men det har varit svårt att prata om med andra. Hur ska jag förklara att jag har en bild av Gud på mobilen? Det är liksom inte det vi pratar mest om i min vänskapskrets.

Låt oss reflektera tillsammans.

Jag har en kompis som är Ateist, släkt som inte är medlemmar i kyrkan, en massa folk på hela bandet däremellan.  I andra änden har jag en kompis som är med i kyrkovalet och en annan som spelar orgel. Oavsett vart, var och en är, så har jag aldrig haft behov av att prata om det, förens nu. Vill du vara med och reflektera, så följ med mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.