Life-Changing Food -livsavgörande mat

Livsavgörande mat borde vara översättning på Anthony Williams bok Life-Changing food. Denna bok har ändrat hela mitt sätt och se på frukt och fruktsocker.

Enligt  Reklamombudsmannens rekommendationer för marknadsföring i bloggar och sociala medier så måste jag skriva “Detta är en annons/reklam för Bokus och innehåller annonslänkar”. Även om jag personligen användare den som uppslagsverk, så vill påminna om att det går lika bra att låna den på bibblan.

Anthony William skriver om skillnaden på vanligt vitt raffinerat socker och fruktsocker på ett sätt som ingen annan har gjort. Det bästa med boken är att han förklara på enkelt sätt, i detalj, hur varje frukt och grönsak påverkar/botar olika sjukdom och symptom som ex. Candida, MS, Cancer, utmattningssymptom, snabba blodsocker ändringar, Hypoglykemi och många många flera.

Jag tycker denna bok ger mest mening efter man har lästa hans första Best-Selling bok, som jag tidigare har skrevet om här. Dissa två böcker kommer att göra skillnad på vad du stoppar i det. Du kommer njuta av nya smakar, receptförslag och healing.

Lycka till!!

Life-changing foods av Anthony William även kallad medial medium
3 reaktioner till “Life-Changing Food -livsavgörande mat”

  1. Hej Carin,

   Tack för din fråga.
   Jag har ställd den vidare till förlaget och återkommer så fort jag får svar.

   Även om den inte skulle komma på svenska så kan jag klart rekommendera den. Det är till största del en enkel engelska.

   Har du läst medial läkning?

   Kram
   Mette

  2. Hej Carin,

   Jag har goda nyheter. Boken kommer översatt till Svenska i oktober!
   Jag ska hålla utkik efter den och lägga upp en post så fort jag ser den.
   Än en gång, tack för din fråga.

   Mvh
   Mette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.