Konsten att välja rätt kalender

Alltså jag är sån nörd när det kommer till val av min kalender.

Processen att välja en kalender som ligger rätt i handen, som har den rätta översikten över veckan, som ger frihet att skriva utan att begränsa mig. Åh jag älskar det!

Förra året testade jag nått som var helt nytt för mig. En veckokalender med egna bilder.

Inlägget är reklam för ICA Foto och innehåller annonslänkar.

Jag hade tänk och göra en sån ”vanlig” månadskalender till mormor med en bild på varje månad av nått gulligt barnbarn, men så hamnade jag på ICA FOTO. För det första hade jag aldrig hört om dom och för det andra hade jag aldrig sett en sån veckokalender. WOOW what is this!! Jag blev heltänd.

Jag började skapa en kalender till mormor. Det ganska många bilder, minst 56st eftersom det lite mera än ett år i en. Sedan kan man lägga två bilder på en vecka om man vill. Jag löste det genom och gå in på min systers FB sida och låna en massa bilder. Så den veckan där ett av hennes barn fyller år, då ligger det en bild på det barnet.

Mormor har redan sagt flera gång den senate månaden att hon önskar sig en ny kalender i julklapp. Jag vet att hon särskilt uppskattade de bilder som var på resor där vi har varit iväg hela familjen, mormor och Bonus Benne, min syster och hennes man och barn och jag och mina.

Mitt coverfoto, jag är en covergirl 🙂

När jag hade skapat mormors så komma jag på att min syster kanske också vill ha en. Jag tog en kopi av mammas kalender och sedan bytte jag ut några av bilderna på mina ungar och la till flera bilder på min systers barn. Såklart ändrade jag framsidan till en bild på min syster.

När jag var klar med min systers så kom jag på att jag ville också ha en, så då bytte jag ut framsidan igen, och la till lite flera bilder som gjorde mig extra glad. Mitt cover är en bild från när jag hade bottenmålat båten. Det ger mig sån glädja att ligga under en båt och bottenmåla. Det påminner mig om vilket liv jag levar. Att få bo vid havet är ett aktiv val. Jag är tacksam för det valet.

Om du sugen på att göra en egen så kan du göra det här. Jag lovar att det är en uppskattat present, till dig själv eller någon annan.

Vill du ha flera smarta tips, så prenumerera på bloggen genom att fylla i din mailadress bort till höger (går endast från PC). Ha en fantastisk dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.