What should the book title be?

(För svenska scrolla ner)

I need your help. For a couple of months, I have been writing a book about how I went from bankrupt to a millionaire in four years.

It is a guide for women who have lost their compass and financial self-esteem, to manifest luxury and wealth so that they can feel financial freedom and abundance without shame or guilt.

I will give all the tools and tricks I used. From gut feeling, healing, and affirmation to concrete money actions.

The book still does not have a title, so this is where I need your help. I thought I had a title, but somehow it dosen’t ring true anymore. Please help me out. What should I name the book?

Vad ska boken heta?

Jag behöver din hjälp. I ett par månader har jag skrivit på boken om hur jag gick från att vara bankrutt till miljonär på 4 år.

Det är en guide för kvinnor som har förlorat sin kompass och ekonomiska självkänsla att manifestera lyx och rikedom så att de kan känna finansiell frihet och överflöd utan skam och skuld.

Jag ger tips och trix som jag själv har använt. Från magkänsla, healing och affirmationer till konkreta tips om hur man bör hantera pengar.

Boken har fortfarande ingen titel och det är här jag behöver din hjälp. Jag trodde att jag hade en titel men den låter inte längre rätt. Snälla, hjälp mig, vad skall boken heta på svenska? Har du förslag på vad den ska heta på engelska så får du också väldigt gärna skriva det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.