Till min stora glädje så äts mitt fröknäck i mängder av alla här hemma, i huset. Jag tar gärna med det som verdinne gåva. Extra roligt var det på Midsommar när jag blev ombett att ta med det till knytkalas. Jag har många gånger lovat att lägga ut receptet och nu blev det av, men först ett par ord om råvarorna.
I mitt skafferi så ligger råvarans huller om buller. Jag handlar gärna en påse när det finns rabattkuponger eller andra erbjudande. Billigast är ofta på nätet. Jag gillar och handla på Bodystore, då de har fri frakt och massa erbjudande. Eftersom jag länkar dit så måste jag följa Reklamombudsmannens rekommendationer för marknadsföring i bloggar och sociala medier och skriva “Detta är reklam för Bodystore och innehåller annonslänkar”.
Men altså detta recept är ett ”man tager va man haver” recept. Det går utmärkt att utsluta nått och bara ta mera av nått annat.
Till grundrecepter behöver du majsmjöl, solrosfrön, linfrön (krossat eller hela), psylliumfrö (eller husk), sesam kärnor, pumpafrö, chia och en god olja (olivolja eller kokosolja).
Steg 1) Sätt ugnen på 150 grader.
Steg 2) Blanda
Hittade din blogg efter att du kommenterat min. Fröknäcke står på listan över saker som vi också vill prova att göra själva. Fick smaka av en vän och det är ju så himla gott! Perfekt när något gott också är nyttigt 🙂
Tack snälla!!!
Jag älskar fröknäcke och det är så lätt att göra.
Lycka till!! Kram
Åh så gott och så bra visat recept, det ska jag göra tack! Även jag köper mycket från Bodystore. Gillar deras utbud och snabba leverans👌🏼
Ulrika Hederberg
Soulful Life & Business
Tack för din kommentar.
Jag ”läser” gärna i bilder och hoppas därför att det ska göra det lättare för andra, båda att läsa och faktisk baka receptet.
Kram