En kurs i mirakler

Det så spännande med en kurs i mirakler att jag knappt vet vart jag ska börjar. Huum…Jag kan börja med hur jag upptäckte det.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Jag följde en kvinna som heter Christina Grossi på Instagram. Hennes texter gick rakt in i hjärtat på mig. Jag började kolla upp vad hon jobbade med. Det visade sig att Christina har en magisterexamen i psykologi och har utbildat sig inom healing och andlighet.

Christina har en kurs på 21 dagar, som hette en kurs i mirakler. Kursen bygger på boken En kurs i mirakler som är en av de mest uppmärksammade och tongivande böckerna inom andlighet.

Den handlar om hur vi genom träning kan genomskåda den illusoriska verkligheten och nå fram till vårt naturliga tillstånd av kärlek. Boken hittar du här.

Varje dag i kursen så fick man se en film på Christina där hon pratar om en sida (lektion) i den stora boken. Hon förklara hur man kan tolka, vilka tanker som är vanliga och få. Och hur man hantera det som dyker upp.



Det som är så intressant med Kursen i mirakler, är att det är olika för alla. Det är olika vart i livet man är, som ju såklart påverkar hur man tar till sig kursen. Kursen handlar om kärlek. Kärlek till dig själv och kärlek till andra.

Tänk att du projektera ditt eget ego och sanning ut i samtliga möten. Vad händer när du kan stå i en cirkel av kärlek och titta på andra folks konversationen, dramatik, negativitet osv. och du inte triggas igång. Det så himla häftigt.

Det häftigt vad som händer i oss när vi priotera oss själva och kärleken till oss själva.  Hur man då gör andra val i livet. Val som gör en glad.

Åhhh jag är så fylld av glädje, möjligheter och ser ljust på framtiden.

Är du sugen på att gå kursen, så kan du gå den här. Har du några frågor så är det bara att skicka en kommentar, så ska jag svara. Har du själv gått kursen så får du jättegärna skriva hur det var för dig.

Lycka till i livet!!!

 




 

7 reaktioner till “En kurs i mirakler”

 1. Jag älskar Kursen i mirakler och Christinas kurs, helt transformerande! En ”kurs” som blir ett sätt att leva och vara eftersom det är sanningen som finns inom oss alla och när vi är i kontakt med den då VET vi att det ÄR så! Så tacksam att Christina och kursen kom in i mitt liv. Helt livsavgörande.. 🙏🏼✨❤️

 2. Hej
  Ett boktips som kanske är intressant för dig – en just utkommen bok som många ser som en efterföljare till En kurs i mirakler: En kurs i kärlek. Den är en svensk översättning av A Course of Love (acourseoflove.org) Läs om boken på enkursikärlek.se och kärlekens-väg.se.

 3. Har kollat in den, stora boken, nästan, 500 kr, som jag nu inte kna…pocketboken, är det ens värt att lsa den, förstår att den inte går in på saker djupare, men kan man få ut något bra av den. Någon som läst.? är dt inget att ha, utan att man ska vänta och tillgodogöra sig den kompletta, elr. pocket?

  1. Du behöver inte börja med den stora boken om det känns för tungt och mäktigt, antigen i storlek eller i pris.
   En annan bra bok är Pam Grouts ”avkodad en kurs i mirakler”. Den är lite mera lättläst och roligare, men inte lika djup.
   Du hittar den på bokus, bara följ länken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.